Τηλέφωνα Επικοινώνίας: 2351020018 - 2351020061

                                                                            

         

                                        

Electro Market

A+ A A-ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ONEBODY OK45 CD/USB LG

Κατασκευαστής: LG PDFΕκτύπωσηEmail
Τιμή:
Βασική τιμή με ΦΠΑ: 169,00 €
Τιμή πώλησης: 169,00 €
available.jpg

Περιγραφή

 • -Τύπος Ηχείων: Portable

  -Σύστημα Ήχου: 2 δρόμων με Bass Reflex

  -Συνολική Ισχύς Ηχείων(Watt): 220


  Ανεβάστε την εμπειρία ήχου με το LG XBOOM OK45 που προσφέρει καθαρό και δυνατό ήχο. Με χαρακτηριστικά Pro DJ, πολυχρωματικό φωτισμό πάρτι, ο οποίος αλλάζει ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής που παίζει και Καραόκε, το LG OK45 σχεδιάστηκε για κάθε πάρτι!

  Μετατρέψτε σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε αφαιρώντας τα φωνητικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε και το μουσικό κλειδί του τραγουδιού για να ταιριάζει με το δικό σας.
  Απολαύστε και μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας με τη δυνατότητα ηχογράφησης Καραόκε. Ηχογραφήστε και μοιραστείτε το τραγούδι σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

  Αποκτήστε τον έλεγχο της φωνής σας αλλάζοντάς την ενώ τραγουδάτε. 1) Μπάσα 2) Σοπράνο 3) Ήλιο 4) Ρομπότ 5) Ντουέτο άντρας 6) Ντουέτο γυναίκα

  Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Auto DJ για το πάρτι και αφήστε το σύστημα να αναλάβει τον τη διασκέδαση!

  Συνδέστε μια συμβατή τηλεόραση LG στο ηχοσύστημα χωρίς ενοχλητικά καλώδια.

  Ένα smart σύστημα που αναγνωρίζει πότε εισέρχεστε στο δωμάτιο, ανιχνεύει τις κινητές συσκευές σας και σας επιτρέπει να στείλετε ήχο απευθείας στο σύστημά σας με ευκολία.

  Το πάρτι ξεκινά μόλις στείλετε μουσική. Το σύστημα είναι σε sleep mode μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσετε να στέλνετε μουσική μέσω Bluetooth. Η μονάδα αφυπνίζεται και ξεκινάει η αναπαραγωγή.

  Χρησιμοποιήστε το εφέ ενισχυμένων μπάσων, ειδικά σχεδιασμένο για indie ήχους. Το Bass Blast+ παρέχει ποιοτικό ήχο με δυναμισμό και βαθύ μπάσο, ιδανικά για indie τραγούδια.

  Το MusicFlow Bluetooth είναι κάτι παραπάνω από ένα χειριστήριο, καθώς απλοποιεί την ακρόαση και ενώνει όλες τις λειτουργίες της μουσικής σε μια εύχρηστη εφαρμογή.

  Η επιλογή Πολυσυνδεσιμότητα παρέχει την ελευθερία να συνδέσετε σχεδόν κάθε συσκευή μουσικής που διαθέτει έξοδο ακουστικών. Απλώς συνδέστε τη συσκευή με το τυπικό βύσμα mini-jack 3,5 mm ή μέσω RCA
Ογκομετρικό βάρος προϊόντος 25 KG

Συνδεση

Χρήστης Facebook?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Facebook για να συνδεθείς στο site μας.

fb iconΣύνδεση με Facebook

ΣΥΝΔΕΣΗ

Εγγραφη

Όνομα:
Όνομα Χρήστη:
E-mail:
Επαλήθευση E-mail:
Κωδικός:
Επαλήθευση κωδικού:
Το καλάθι σας είναι άδειο.