Τηλέφωνα Επικοινώνίας: 2351020018 - 2351020061

                                                                            

         

                                        

Electro Market

A+ A A-Street Fighter V Arcade Edition PS4

Κατασκευαστής: OEM PDFΕκτύπωσηEmail
Τιμή:
Βασική τιμή με ΦΠΑ: 29,90 €
Τιμή πώλησης: 29,90 €
available.jpg

Περιγραφή

  • Νέοι και κλασσικοί μαχητές: Birdie, Nash, R. Mika και Karin επιστρέφουν στο Street Fighter και τίθενται αντιμέτωποι με τους «νέους» Necalli, Rashid και Laura αλλά και τους «παλιούς» Ryu, Ken, Chun-Li, Cammy, Vega, Dhalsim κ.α. -συν όλους εκείνους φυσικά που θα προστεθούν εν καιρώ στο ρόστερ του παιχνιδιού.
  • Νέες τακτικές και μηχανικές μάχης: Νέες, εύκολα προσβάσιμες μηχανικές μάχης που επικεντρώνονται στο V-Gauge και το EX Gauge φέρνουν ένα νέο επίπεδο στρατηγικής στο παιχνίδι!
  • Έντονη υποστήριξη μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού: Καθ'όλη τη διάρκεια του 2016 θα προστεθούν άλλοι έξι νέοι χαρακτήρες, αυξάνοντας το σύνολο των χαρακτήρων από 16 σε 22. Ακόμα, νέο περιεχόμενο παιχνιδιού, εμφανίσεις, νέες προκλήσεις και αναβαθμίσεις συστήματος θα γίνονται σταδιακά διαθέσιμα!
  • Προοδευτική οικονομία μέσα στο παιχνίδι: Όλες οι αναβαθμίσεις που σχετίζονται με το παιχνίδι, όπως οι νέοι χαρακτήρες, θα μπορούν να αγοραστούν με Fight Money τα οποία κερδίζεις παίζοντας. Ακόμα, το περιεχόμενο μπορεί να αγοραστεί άμεσα με πραγματικό νόμισμα παιχνιδιού, το Zenny. Όλες οι αναβαθμίσεις και οι ρυθμίσεις είναι δωρεάν!
  • PS4 & PC Cross-platform Play: Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού η διαδικτυακή κοινότητα των παικτών ενώνεται σε μια ενιαία ομάδα για ακόμα περισσότερες μάχες, ανεξαρτήτως πλατφόρμας!
  • Ασυναγώνιστα γραφικά: Η τεχνολογία της μηχανής γραφικών Unreal Engine 4 περνάει σε άλλο επίπεδο τα γραφικά, κάνοντας το Street Fighter V το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της σειράς!
Ογκομετρικό βάρος προϊόντος 1 KG

Συνδεση

Χρήστης Facebook?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Facebook για να συνδεθείς στο site μας.

fb iconΣύνδεση με Facebook

ΣΥΝΔΕΣΗ

Εγγραφη

Όνομα:
Όνομα Χρήστη:
E-mail:
Επαλήθευση E-mail:
Κωδικός:
Επαλήθευση κωδικού:
Το καλάθι σας είναι άδειο.