Τηλέφωνα Επικοινώνίας: 2351020018 - 2351020061

                                                                            

         

                                        

Electro Market
Sony Frantics PS4

Κατασκευαστής: Sony PDFΕκτύπωσηEmail
Τιμή:
Βασική τιμή με ΦΠΑ: 19,90 €
Τιμή πώλησης: 19,90 €
available.jpg

Περιγραφή

  • Μεταφερθείτε σε έναν παράξενο κόσμο, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το Frantics είναι μια συλλογή με 15 θεότρελα μίνι-παιχνίδια για έως και τέσσερις παίκτες, στα οποία θα κληθείτε να λάβετε μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς, είτε πρόκειται για χαοτικές αψιμαχίες σε αρένα ή για παιχνίδια στρατηγικής όπου κάθε παίκτης παίζει με τη σειρά του.
  • Σε αυτό το νέο παιχνίδι της σειράς PlayLink που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PS4, στόχος σας είναι να κερδίσετε περισσότερα «στέμματα» από τους φίλους σας. Αφήστε το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 στην άκρη. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την κινητή συσκευή σας για να κερδίσετε τους αντιπάλους σας με διάφορους πρωτότυπους και διασκεδαστικούς τρόπους.
  • Προσοχή, όμως… η παμπόνηρη Αλεπού θα προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει και να ανατρέψει τα δεδομένα στο παιχνίδι σας. Ο πονηρός παρουσιαστής δεν θα διστάσει να σας δωροδοκήσει και να σας στείλει μηνύματα με μυστικές πληροφορίες και αποστολές μέσω της κινητής συσκευής σας, για να σας πείσει να σαμποτάρετε και να προδώσετε τους αντιπάλους σας. Οι παρεμβάσεις της Αλεπούς αλλάζουν διαρκώς τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι, για αυτό θα πρέπει να έχετε πάντα τον νου σας, αν θέλετε να νικήσετε.
Ογκομετρικό βάρος προϊόντος 1 KG

Συνδεση

Χρήστης Facebook?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Facebook για να συνδεθείς στο site μας.

fb iconΣύνδεση με Facebook

ΣΥΝΔΕΣΗ

Εγγραφη

Όνομα:
Όνομα Χρήστη:
E-mail:
Επαλήθευση E-mail:
Κωδικός:
Επαλήθευση κωδικού:
Το καλάθι σας είναι άδειο.