Τηλέφωνα Επικοινώνίας: 2351020018 - 2351020061

                                                                            

         

                                        

Electro Market Tararas

A+ A A-


Η εταιρία μας

Τα καταστήματα οικιακών συσκευών ‘ElectroMarket’, εδρεύουν στο νομό Πιερίας, με το κεντρικό κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη και το υποκατάστημα στον Σταθμό Κατερίνης και καθιστά πλέον την μεγαλύτερη έκθεση  του νομού.

‘Ολα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τα καταστήματα μας προσέφεραν υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες τους και απολαμβάνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη του κόσμου του νομού Η μεγάλη ποικιλία σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές και κυρίως η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας της επιχείρησης. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η απλούστευση της διαδικασίας ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Η δομή του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε με πολύ εύκολο και ασφαλή τρόπο ακόμη και ένας αρχάριος να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Με ελάχιστα κλίκ θα παραλάβουμε την παραγγελία σας και με την επαγγελματικότητα και την εμπειρία που μας διακρίνει θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της αποστολής στο σπίτι σας.

Τα πλεονεκτήματα ενός φυσικού καταστήματος και τη ‘ζεστασια’ μιας τοπικής επιχείρησης θέλουμε να μεταφέρουμε και στο διαδίκτυο, προσφέροντας σε υψηλό επίπεδο όλα αυτα που μας αντιπροσωπευουν τοσα χρονια. Ποιότητα, συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές παραμένει το τρίπτυχο της επιτυχίας σε κάθε περίπτωση και το κατάστημα΄ElectroMarket΄ σε συνδυασμό με την ευκολία και ταχύτητα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος το πετυχαίνουν εδώ και συναπτά έτη.

   
   

Συνδεση

Χρήστης Facebook?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Facebook για να συνδεθείς στο site μας.

fb iconΣύνδεση με Facebook

ΣΥΝΔΕΣΗ

Εγγραφη

Όνομα:
Όνομα Χρήστη:
E-mail:
Επαλήθευση E-mail:
Κωδικός:
Επαλήθευση κωδικού:
Το καλάθι σας είναι άδειο.